Kies datums:

Kamers

Elke kamer is standaard uitgerust met boxspringbedden (90x200), flatscreen televisie, eigen badkamer met douche, wastafel, wc, föhn en WIFI. 

 

Prinsenkamer (1-persoonskamer) enige kamer met tweepersoonsbed (Twijfelaar) van 140 x 200 op begane grond voorkant. Geschikt voor 1 persoon en maximaal 2 personen.

Koninginnekamers op de tweede verdieping - authentieke balken op twee kamers- en een kamer op de eerste verdieping voor maximaal 2 personen

Koningskamers begane grond - authentieke visgraatparket en schouw - en twee op de eerste verdieping stads- en tuinkant voor maximaal 3 personen (met tussendeur). 

Koninklijk gezelschap eerste verdieping -authentieke glas-in-lood ramen op badkamer - tuinkant voor maximaal 4 personen

 

Kamerprijzen vanaf € 85. Wij hebben bewust geen bijzetbedden: een derde persoon betaalt slechts € 30 en slaapt in een boxspringbed!

Voor een groot gezelschap neemt u even contact met ons op. 

 

Alle prijzen zijn inclusief ontbijtbuffet.

Ook is het mogelijk te kiezen voor een lunchpakket voor de prijs van  € 5,50.

 

Zakelijke reizigers: u kunt ook gebruik maken van onze ontbijtruimte met serre na de ontbijttijden. Neemt u even contact met ons op via email of telefoon als u via de reservering niet direct in de gelegenheid bent om te betalen. Vroeg ontbijt is mogelijk op aanvraag!

 

Koninginnekamer
Koningskamer
Koninginnekamer
Koningskamer
Koninklijk gezelschap
Prinsenkamer
Badkamer

Twitter Facebook LinkedIn Google+ E-mail